Get Adobe Flash player

Keresés

Reklám

Hírek
BEMUTATKOZÁS


A nevem Nagy Sándor. Hobbiként, és kereset kiegészítésként mobiltelefonok adásvételével javításával foglakozom. Sokféle előlapot és komlett házat tartok raktáron, valamint alapvető alkatrészeket, pl. akkumulátort, és LCD kijelzőket. Az elmúlt néhány évben  rengeteg használt készüléket szereztem be, amelyekből a működőképes alkatrészek kiszerelésével, sok hasznos, néha más forrásból be sem szerezhető raktárkészletet sikerült összeállítanom. 

Arra gondoltam, hogy a katalogizálást nyilvános weboldalon végzem el, így azonnal láthatóvá válik az aktuális elérhető kínálatom, és nem utolsósorban a nagy nyilvánosság elé tárom.

Talán nálad is akad a fiókban olyan mobiltelefon amiről alkatrész hiánya miatt már lemondtál. Nos ha ide találtál a GSMOBIL.HU weboldalamra, két megoldást is feltudok ajánlani a probléma kiküszöbölésére. Ha a kínálatomban megtalálod a hozzá való alkatrészt, akkor megrendeled, és megjavítatod, vagy felajánlod nekem megvételre, mert valószínűleg feltudom használni az alkatrészeit. 

Kérlek nézz körül az oldalon, és ha elakadnál bátran vedd fel velem a kapcsolatot! A kapcsolat fülön minden információt megtalálsz.

Kapcsolat  |  Garancia  |  Felhasználási feltételek  |  Viszonteladóknak  |  Szállítás
© 2009 - 2020 GSMOBIL. Minden jog fenntartva!