Get Adobe Flash player

Keresés

Reklám

Hírek
Szállítási Fizetési feltételek

Kizárólag postai úton szállítok!

Csak végszükség esetén, ha a csomag mérte, vagy egyéb feltételek miatt nem jöhet szóba a posta szállítás, alkalmazom a futár szolgálat szolgáltatásait.

Fizetési lehetőségek:

1. Banki előreutalással, a rendelés beérkezését követően megadott számlaszámra. Ez a legolcsóbb, és a leggyorsabb megoldás. Nem szükséges bankszámládnak lennie.

2. Rózsaszín csekkes befizetéssel a postán. A visszaigazolás után megadott címre küldött csekkel.

3. Utánvétellel. Csak törzsvásárlóknak, tehát aki először vásárol nem választhatja ezt a lehetőséget. A termék árát, és a postaköltséget a postásnak fizeted. (Jóval drágább).

Számlázás, Nyugta kiállítása:

Papíralapú számlát csak külön kérésre állítunk ki, és a megrendelt termékkel együtt postázzuk. Utólagos kiállításra nincsen lehetőség. A rendszer minden regisztrált felhasználónak a vásárlásait követően nyugtát állít ki amely a vásárlást követő minimum egy hónapig megtekinthető, és kinyomtatható. A számláink az áfatörvény 2007. évi CXXVII. törvény XIII. Fejezete szerinti alanyi adómentesség alapján 0% ÁFA tartalmúak.

Szállítási költségek:

Utalással 500-1200Ft postaköltséggel számolhatsz.

Utánvételesen 1900-3500Ft postaköltséggel kell számolni a csomag méretétől, és értékétől függően. A pontos összeget a rendelés felvétele után közlöm. Természetesen több darab termék vásárlásakor csak egyszeri postaköltséget számítok fel, és egy csomagban postázom a rendelést.

A vásárló kötelezettségei:

Amennyiben a Vevő a termékre érvényes ajánlatot tesz, akkor a Ptk. 211. § szerint köteles azt az eladótól, a visszaigazolásban megszabott áron átvenni és pénzügyileg teljesíteni.

A vásárlástól való elállás joga:

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt termék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítem vissza a vételárat, és csakis a vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Jótállás, Szavatosság:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak. A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli. Egyéb esetekben a gyártó által kibocsátott garanciajegyen feltüntetett lista szerinti szakszervizekben lehet leadni a készüléket javításra. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek. A termék értékesítője nem vonható felelősségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért. (pl: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)


Kapcsolat  |  Garancia  |  Felhasználási feltételek  |  Viszonteladóknak  |  Szállítás
© 2009 - 2020 GSMOBIL. Minden jog fenntartva!