Versenykormány 7-10,1" méretű tabletekhez, SENCOR Element Racer Fehér, Új állapot gyári doboz

Cikkszám: GSM0062

Manufacturer:

Élvezd a játékot, mint a valóságban!

By buying this product you can collect up to 6 loyalty points. Your cart will total 6 points that can be converted into a voucher of 6 Ft‎.


6 900 Ft‎

Adatlap

Állapot Új

Egyéb infó

Élvezd a játékot, mint a valóságban!

Új állapotban lévő originált csomagolású termék. Csak a fotózás, és tesztelés céljából lett kibontva a dobozából. Eredeti csomagolásában az összes tartozékával, használati utasítással együtt.
Most a bolti árának töredékéért megvásárolhatod.


Egyedülálló formatervezésű, kormánykerék kivitelű tablet-adapter. Speciálisan azokhoz a játékokhoz került fejlesztésre, melyek működésükhöz a tabletbe épített G-szenzort is használják (autóversenyek és repülőgép szimulátorok). Az adapter használata egyszerű. Fő előnye a pontosabb működtetés (köszönhetően a beépített csuklónak, amely egyszerű mozgatást tesz lehetővé) és a kéz védelme az elfáradás ellen.
A Sencor Element Racer segítségével az autós vagy repülős játékok élvezhetőbbek és még reálisabbak. Bármilyen 7–10,1"-os tablet elhelyezhető benne. A kormány könnyen használható, és a g-szenzort használó játékok sokkal pontosabban irányíthatók

Méretek, Gyári adatok: Univerzális Kifejezetten autós és repülős játékokhoz Könnyen csatlakoztatható 7–10,1"-os tabletekhez Szín: fehér

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

20 other products in the same category: